Welkom !!

Welkom bij de Sliedrechtse zwemvereniging Door Water Fit.

Door Water Fit is de zwemvereniging waar u een inspannende ontspanning, of andersom kunt verrichten. Wil je meer gaan bewegen? Kan je conditie een opkrikker gebruiken? Heeft u ambitie, of gewoon talent? Weet dat u bij DWF op de juiste plek bent! Of u nu wilt wedstrijdzwemmen, waterpoloën, banenzwemmen of gewoon recreatief uw conditie wilt verbeteren, DWF is de vereniging waar u terecht kunt.

 

 

                                                                U kunt ons ook volgen via facebook, twitter en instagram.

Permanente koppeling naar dit artikel: /www.doorwaterfit.nl/2018/08/31/welkom/

22 september 2018, Pink Ribbon evenement Bronbad de Lockhorst

Op 22 september 2018 organiseert Angelique de Klein een evenement voor Pink Ribbon in de sporthal en de zwemzaal van Bronbad de Lockhorst te Sliedrecht. Deze dag zal volledig in het teken staan van geld ophalen ten gunste van borstkankeronderzoek. Om dit evenement kracht bij te zetten zal dit evenement georganiseerd worden in samenwerking met Optisport Sliedrecht en Zwem- en Polovereniging Door Water Fit Sliedrecht.

In de sporthal zal het droge gedeelte van het evenement plaatsvinden. Zo zal er deze dag een braderie zijn met kraampjes, zal er plek ingeruimd worden voor een podium waar enkele optredens verzorgd zullen worden, is er een hoekje voor de catering (verzorgd door Partycentrum de Lockhorst) etc.

Op het podium zal ook de prijsuitreiking van de loterij plaatsvinden.

De hoofdprijs van de loterij zal een gloednieuwe fiets zijn (heren of dames), gesponsord door Rijwielhandel Van der Aa). Naast de hoofdprijs zijn er uiteraard ook nog vele kleine prijzen te winnen.

 

Er zijn nog kraampjes te huur. Meer info? Mail dan naar pinkribbon@doorwaterfit.nl

 

In het zwembad zal gedurende deze dag ook het een en ander georganiseerd worden. Zo zal er 2 maal een 60-minuten zwemmarathon georganiseerd worden. Deze 2 maal worden onderverdeeld in een marathon voor kinderen van 8 tot 14 jaar, en een voor mensen ouder als 14 jaar. Meer informatie hierover kunt u vinden in de inschrijfformulieren op de website van Door Water Fit en Optisport. Tussen de 2 marathons in zal er een zwemclinic gegeven worden door een nationaal topzwemmer.

 

Nu alvast doneren? Dat kan op rekeningnummer NL70RABO 035.93.00.278 t.n.v. Penningmeester “Door Water Fit” onder vermelding van “donatie Pink Ribbon evenement”.

double-brooded

6066335977

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoren:
Rotary club Sliedrecht.
Rabobank Merwestroom
Hoogendoorn keukens
Deurhangersbedrijf Wijkniet
LCB advies
Fam Paans Loon en verhuurbedrijf.
Gemeente Sliedrecht

 

Permanente koppeling naar dit artikel: /www.doorwaterfit.nl/2018/08/31/vooraankondiging-22-september-2018-pink-ribbon-evenement-bronbad-de-lockhorst/

Sanne en Lisa hebben zich geen moment verveeld tijdens de vakantie.

Permanente koppeling naar dit artikel: /www.doorwaterfit.nl/2018/08/12/sanne-en-lisa-hebben-zich-geen-moment-verveeld-tijdens-de-vakantie/

Door Water Fit nieuwe mediapartner van Sliedrecht24

Door Water Fit nieuwe mediapartner van Sliedrecht24

 

SLIEDRECHT – Voor het seizoen 2018-2019 is Sliedrecht24 mediapartner van zwem- en waterpolovereniging Door Water Fit (DWF). Deze afspraak kwamen DWF en Sliedrecht24 woensdag 8 augustus 2018 overeen.

Eindredacteur Peter Donk van Sliedrecht24 en voorzitter John van Heteren van DWF (rechts) schudden elkaar de hand. (Foto Brenda Donk / Sliedrecht24)

DWF bestaat sinds 18 februari 1955. Oprichters waren destijds Henk de Kluiver, Gerrit Venis en Pieta Bruning. Voorzitter John van Heteren is enthousiast over de samenwerking. “Sliedrecht24 is voor ons al een tijdje een belangrijke partner met betrekking tot mediaberichten en met dit partnerschap gaan we een nieuwe fase in met elkaar. Dit partnerschap is voor ons een hele mooie kans om onszelf nog beter op de kaart te zetten in sliedrecht en omstreken en wij kijken dan ook enorm uit naar de samenwerking”, reageert Van Heteren.

Elkaar versterken
DWF is voor voor Sliedrecht24 niet nieuw. “Het is één van de grote verenigingen in Sliedrecht. We hebben met DWF contact sinds de start van Sliedrecht24, eind juni 2015. DWF kennen we als een vereniging met een enthousiast bestuur. Een vereniging, die voor- en tegenspoed kent. Ook een vereniging met een fris elan, nieuwe ideeën en die graag de verenigingsactiviteiten uitdraagt. Wij willen daar als mediapartner graag aan meewerken en zullen elkaar versterken waar dat kan”, zegt Peter Donk, eindredacteur van Sliedrecht24.

Permanente koppeling naar dit artikel: /www.doorwaterfit.nl/2018/08/12/door-water-fit-nieuwe-mediapartner-van-sliedrecht24/

Schoolzwemwedstrijden 2018

Op 22 en 26 Maart worden in De Lockhorst weer de Schoolzwemwedstrijden georganiseerd.

Donderdag zijn de groepen 5,6,7 en 8 aan de beurt om 19:00 en maandag de groepen 2,3 en 4 om 18:30

 

Het Programmablad(.pdf) van donderdag 22 maart: (Click)

Uitslag van de avond: (Click)

 

Het Programmablad(.pdf) van maandag 26 maart: (Click)

Uitslag van de avond: (Click)

Permanente koppeling naar dit artikel: /www.doorwaterfit.nl/2018/03/16/schoolzwemwedstrijden-2018/

(405) 781-7616